• darkblurbg
  Noordhof Interieurbouw
  Winkelinrichting voor verschillende branches
 • darkblurbg
  Noordhof Interieurbouw

Bent u op zoek naar een vloer met een ‘echte’ uitstraling maar het gemak van een kunststof vloer? Denk dan eens aan een PVC vloer. PVC vloeren kunnen in elke kleur van de regenboog geleverd worden; ook met prints (en reliëf) zoals houtnerf of tegels. De PVC vloer is enorm in opkomst en dat is niet voor niets!  

 

Voordelen PVC vloer

 • Geschikt voor elke ruimte (ook vochtige)
 • Lange levensduur
 • Voelt niet koud aan
 • Ideaal voor op vloerverwarming
 • Geeft weinig geluid
 • Slijtvast
 • Makkelijk schoon te maken

 

Altijd een geschikte PVC vloer

We leveren en leggen PVC vloeren van verschillende merken; in diverse afmetingen, diktes, slijtlagen en prijscategorieën. Wat voor wensen en budget u ook heeft, we vinden altijd een geschikte vloer. Perfecte afwerking? We kunnen ook voor sierplinten zorgen.

 

Advies PVC vloer

Ons doel is dat u zo lang mogelijk veel plezier heeft van uw nieuwe vloer. Daarom voorzien we u altijd van advies. De ondergrond bij een PVC vloer is bijvoorbeeld erg belangrijk. Bij een cement- of betonvloer egaliseren we altijd door een Egaline laag aan te brengen. Bij een houten ondergrond werken we met een twee lagen MDF systeem (Jumpax). Deze platen zijn egaliserend en isolerend. Op deze manier komt de PVC vloer het beste tot zijn recht.

 

Kosten PVC vloer

De kosten voor een nieuwe PVC vloer hangen af van het soort PVC dat u kiest en de ondergrond waarop de vloer komt te liggen. Moet daar nog veel aan gebeuren (ondervloer moet egaal zijn), dan betekent dit natuurlijk dat de kosten hoger worden.

Een kwalitatief goede PVC vloer is niet goedkoop (maar wel voordeliger dan een kwalitatieve houten vloer), maar scheelt u de komende jaren wel in onderhoud. Bovendien geniet u van de vele voordelen!  

Wij communiceren open en eerlijk met u over prijzen en mogelijkheden, en vinden voor elk budget een passende oplossing.

 

Neem vrijblijvend contact op

Wilt u weten wat de mogelijkheden voor een PVC vloer voor u zijn? Neem gerust en vrijblijvend contact met ons op, dan bespreken we uw vragen. Noordhof Interieurbouw is gevestigd in Niekerk (Grootegast - Groningen), maar werkzaam in heel Nederland.