• darkblurbg
 • darkblurbg
 • darkblurbg
 • darkblurbg
 • darkblurbg
 • darkblurbg
 • darkblurbg
 • darkblurbg
 • darkblurbg
 • darkblurbg

Om je te blijven onderscheiden van je concurrenten, is het tegenwoordig niet meer genoeg om ‘gewoon’ een winkel te hebben. Online winkelen en digitalisatie worden steeds verder geïntegreerd in het fysieke winkelen en klanten verwachten een ‘belevingswereld’ in plaats van alleen fysieke producten.

Klinkt interessant maar hoe pak je dit aan in de winkelinrichting?

De oorsprong van Noordhof Interieurbouw ligt in winkelinrichting; we helpen u graag bij het omzetten van strategie en ideeën in een concreet winkelplan. Jarenlange ervaring én meegaan met de ontwikkelingen en trends maakt het ons mogelijk dit keer op keer succesvol te realiseren.

Bekijk afgeronde winkelinrichting opdrachten

De afgelopen jaren hebben we in heel Nederland de inrichting van winkels/ zaken in diverse branches gerealiseerd. Denk aan kledingwinkels, optiekzaken of restaurants. Hierbij kan het gaan om nieuwbouw, verbouw of kleine aanpassingen. De werkzaamheden vinden vaak plaats in samenwerking met een interieurarchitect; waarbij er wordt gezocht naar een passend ontwerp, geschikte begroting en haalbare planning.

We streven er uiteraard altijd naar dat de winkel zo kort mogelijk (of liefst – helemaal niet!) gesloten hoeft te worden.

 

Hoe werken wij

In de meeste gevallen werken we samen met de interieurarchitect die ontwerpen heeft gemaakt. Op basis daarvan maken wij een technische tekening, werken we de details uit en stellen we een offerte op.

Wanneer er geen architect bij betrokken is, kunnen wij uiteraard ook voor een ontwerp zorgen.

 1. Kennismaken + ontwerp architect doornemen
 2. Technische tekening uitwerken + offerte opstellen
 3. Inmeten
 4. Materialen bestellen en werkvoorbereiding
 5. Productie
 6. Montage

Voor een perfecte montage zijn vaak specialisten nodig (denk aan elektricien, installateur, etc.). Vaak werken we samen met de vaste specialisten van de klant of de architect. Indien nodig kunnen we uiteraard ook ons eigen netwerk aanspreken.

Alles onder 1 dak

Laat u de winkelinrichting over aan Noordhof Interieurbouw, dan bent u verzekerd van een goedlopend proces. Wij hebben contact met de architect, leveranciers en specialisten zodat u zeker weet dat alle werkzaamheden goed op elkaar worden afgestemd.

 

Transport in eigen beheer

Het transport regelen wij helemaal zelf, zodat we niet afhankelijk zijn van andere partijen. We hebben hiervoor een vrachtauto met laadklep, een bakwagen met laadklep en twee aanhangers in bezit. Zo bent u ervan verzekerd dat alles stipt op tijd en zonder beschadigingen op plaats van bestemming aankomt.

Neem vrijblijvend contact op

Bent u benieuwd wat wij precies voor u kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor een kennismaking. Noordhof Interieurbouw is gevestigd in Niekerk (Grootegast - Groningen), maar werkzaam in heel Nederland.